Contact leggen

En nu?

Nu schrijf ik een e-mail aan Bas van Weegberg, raadslid Groenlinks in de Gemeente Tilburg en vroeger landelijk voorzitter van DWARS, Dwayne Heuvelmans, raadslid Groenlinks in de Gemeente Tilburg en vroeger lid van jongerenorganisatie DWARS. Beide hebben Bestuurskunde gestudeerd. Ook schrijf ik de huidige voorzitter van DWARS, Louana van Nistelrooij. Ik verwacht dat deze drie personen interessante perspectieven hebben over de overeenkomsten en verschillen tussen de partijen en de communicatie/samenwerking. Wanneer ze niet beschikbaar zijn, vraag ik naar andere mogelijkheden en andere contacten.

In deze video toon ik hoe ik via e-mail contact leg met de organisatie. Het gaat vrij gemakkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *